Home > General > Repunt notable de la renda variable europea

Repunt notable de la renda variable europea

12/03/2015

La renda variable europea va registrar els majors guanys de les últimes sis setmanes. Això es justificava en el descens de l’euro, que recolzava les companyies exportadores. Per la seva banda, les companyies de consum cíclic es veien beneficiades. Un euro feble, petroli barat i el QE són motius que impulsaran l’economia de l’eurozona el 2015. Per la seva banda, al tancament europeu, també Wall Street se situava en verd, impulsat principalment pel sector financer. Pel que fa a la renda fixa, destacaven el nou descens de la rendibilitat europea a 10 anys, que tancava per sota del 0,20%, situant-se el benchmark espanyol per sota de l’1,15%. Finalment, les matèries primeres continuaven mostrant descensos, liderades pel mal comportament del cru WTI, malgrat el repunt del Brent, i un or que cedia més de l’1,0%.

Categories: General Tags: