Home > General > Draghi toca el botó verd

Draghi toca el botó verd

10/03/2015

Aquesta setmana el més important serà tenir clara la influència que tindrà la injecció monetària del Banc Central Europeu, diner que primer pressionarà a l’alça els preus dels bons, però que quasi simultàniament es desplaçarà cap als mercats de valors. Tindrem una corba de tipus arrancant des de nivells negatius i guanyant molt poc pendent segons avancen els terminis, de manera que la seva aparença serà gairebé plana. Els més beneficiats seran els perifèrics, sobretot espanyols i italians, quedant exclosos del procés solament els grecs. En aquest context, ens continuem movent amb un euro molt dèbil i podríem assistir a una setmana amb un moviment interessant en els mercats de divises.

Categories: General Tags: