Home > General > Grècia versus Eurozona

Grècia versus Eurozona

18/02/2015

La sessió d’ahir va destacar per la seva volatilitat, justificada en les diferents declaracions dels dirigents de l’Eurozona i de Grècia. En aquest sentit, cada part va continuar defensant les seves posicions, allunyant la possibilitat d’un acord pròxim. En aquest context, l’Eurozona va assenyalar a Grècia la necessitat de prendre una decisió abans del final d’aquesta setmana. Davant de l’anterior, la renda variable americana se situava plana al tancament, després que dilluns passat Wall Street romangués tancat per la festivitat dels presidents. Quant als bons, va continuar augmentat la rendibilitat en les referències nord-americanes i europees. Respecte a les matèries primeres, tant el petroli com l’or van registrar lleus caigudes.

Categories: General Tags: