Home > General > ‘Europe’s living a celebration’

‘Europe’s living a celebration’

14/02/2015

Festival als mercats de valors, al petroli i a l’euro. El conflicte Ucraïna-Rússia torna a quedar en suspens després de la firma de la treva que entrarà en vigor el 15 de febrer, si no passa res de nou. No s’espera que aquesta treva duri gaire temps, però almenys ajuda a impulsar els mercats de valors, refredant els ànims i evitant una escalada del conflicte armat. Per altra banda, Grècia es manté a l’ull de l’huracà. Començàvem la setmana amb posicions totalment oposades entre el nou executiu grec i l’Eurogrup. Sembla que, a poc a poc, les posicions es van apropant, i els perifèrics ho celebren amb pujades. Així doncs, amb bones notícies acabem la setmana. Bon pont de Carnaval i de sant Valentí per a tots!

Categories: General Tags: