Home > General > Les borses europees posen la directa

Les borses europees posen la directa

13/02/2015

Negociacions i més negociacions. A Brus­sel·les, a Bielorússia, als Estats Units… Grècia i Ucraïna marquen l’a­genda dels inversors a Europa, i el permís del Congrés a Barack Oba­ma per lluitar contra l’Estat Islàmic, la de Wall Street. I és precisament l’èxit de les converses de pau a Ucraïna el que va donar un gir a la sessió. Segons va confirmar el president rus, Vladímir Putin, “l’alto el foc” entrarà en vigor el 15 de febrer durant 48 hores. I les borses, que cotitzaven entre pujades i baixades, van començar a pujar amb força. L’IBEX-35 rebotava prop d’un 2%, fins als 10.516 punts. En la mateixa línia cotitzaven la resta de parquets del vell continent. Mentrestant, la moneda única escalava amb força, posicionant-se per sobre del nivell d’1,14.

Categories: General Tags: