Home > General > AENA ‘vola’

AENA ‘vola’

12/02/2015

AENA, el gestor dels aeroports espanyols, va aterrar al parquet amb una pujada del 12,2%, que poc després va anar prenent força fins oscil·lar entre el 16% i el 20%. El preu fixat per a la major OPV europea dels tres últims anys era de 58 euros. Amb aquesta sortida a borsa l’Estat recaptarà 4.263 milions i mantindrà el control del 51% de la companyia.
A més, el valor va arribar a pujar prop del 20%, fins als 69 euros, de manera que la seva capitalització ha superat els 10.400 milions d’euros. Aquestes pujades es van produir enmig d’un mercat baixista on l’IBEX-35 va perdre més de l’1%. AENA iniciava el seu camí borsari en el lloc 21 del rànquing d’empreses més grans cotitzades a Espanya, per darrere del Sabadell i per davant del Popular. Per tant, tot i que ara cotitza en el mercat continu, és una ferma candidata per entrar a l’IBEX-35 en la pròxima revisió.

Categories: General Tags: