Home > General > Grexit o no Grexit

Grexit o no Grexit

10/02/2015

La tensió entre Grècia i Brussel·les s’intensifica a dos dies de la reunió de l’Eurogrup, i aviva la por a una eventual sortida de l’euro. Les referències de la Xina tampoc ajuden, i les borses europees es desinflen. L’IBEX s’allunya dels 10.500 punts. Bancs i energètiques destaquen en els descensos, pressionats pel repunt en els interessos del deute i l’escalada de la prima de risc. Les pressions fan efecte en l’euro, que va arribar a perdre els 1,13 dòlars. La borsa espanyola sucumbeix a les pressions baixistes procedents de l’exterior. Divendres passat va resistir en positiu, i va concloure la setmana amb una revaloració de l’1,6%. Els resultats de la banca i les novetats sobre Grècia van marcar la setmana. Ahir es va esborrar tot el guanyat la passada setmana davant de les declaracions de Tsipras i les seves intencions de fer orelles sordes a les advertències procedents d’Europa.

Categories: General Tags: