Home > General > L’atur dels EUA treu Europa de la seva letargia

L’atur dels EUA treu Europa de la seva letargia

07/02/2015

Els inversors van començar a espavilar després d’una sessió avorrida mentre assimilen les dades de l’atur als Estats Units i recuperen el recurrent conflicte ucraïnès, una vegada que la cancellera alemanya Angela Merkel, i el primer ministre gal, Hollande, es van plantar a Rússia per arribar a un alto el foc i rellançar les converses de pau després dels combats de les últimes setmanes entre ucraïnesos i rebels pro russos.
Tot i així, la referència més popular dels mercats, la desocupació als EUA, ha sembrat més el desconcert en el mercat. D’una banda, la primera potència econòmica del món ha creat més llocs de treball del que s’esperava, però per l’altra banda, la taxa d’atur creix al 5,7%. Això llança de nou el debat sobre el moment en què la Reserva Federal començarà a pujar tipus d’interès, una qüestió clau per als inversors.

Categories: General Tags: