Home > General > La banca espanyola encapçala la rendibilitat a Europa

La banca espanyola encapçala la rendibilitat a Europa

05/02/2015

La banca espanyola va arrencar la nova etapa que s’acaba d’obrir en el sistema financer europeu destacant per la seva major rendibilitat, si bé la taxa de retorn encara està lluny del nivell objectiu d’entre el 10% i el 12% que tot el sistema s’ha fixat com a meta a mitjà termini. Els bancs espanyols, a més, s’han incorporat a la Unió Bancària havent recorregut bona part del necessari procés de reestructuració i adaptació dels models de negoci, després de la reconversió soferta els últims anys.
En el més curt termini, però, el rumb de l’economia espanyola i la incertesa política a Europa seguiran condicionant l’esdevenir borsari del sector, fet que ahir va motivar una altra jornada de volatilitat dels bancs cotitzats espanyols.

Categories: General Tags: