Home > General > El mercat dóna treva a Grècia

El mercat dóna treva a Grècia

04/02/2015

La gira europea del nou govern grec va refredar ahir les alertes d’impagament en els mercats. La prima de risc es desinfla per sota dels 1.000 punts bàsics, i la borsa d’Atenes enfila la seva major pujada des del 2012, amb un ral·li de fins a l’11%. Els bancs superen el 20% de revaloració. La prima de risc es desinfla un 15% en 24 hores. La millora es tradueix en una dràstica rebaixa dels interessos exigits al deute grec. L’interès del bo a deu anys, per sobre de l’11% en sessions anteriors, ahir va baixar del 10%. A més, la borsa d’Atenes enfila el seu millor dia des de 2012. La treva en el deute públic s’estén a la renda variable. La borsa d’Atenes va prolongar la seva remuntada amb una pujada final del 4,6%, i ahir els avenços van arribar a superar el 10%.

Categories: General Tags: