Home > General > Una de freda i una altra de calenta

Una de freda i una altra de calenta

19/12/2014

Els mercats europeus s’han acabat estabilitzant i han tancat la sessió amb pujades substancials. Ha costat, però sembla que el ral·li de Nadal finalment ha arribat, almenys ahir les borses ens van donar una sorpresa positiva després de les setmanes de baixades que hem viscut als mercats. Un dels factors principals que han permès la remuntada han estat el repunt del petroli, el qual ha impulsat cap a dalt totes les companyies del sector petrolier després dels forts retrocessos de les últimes jornades. Aquesta recuperació del petroli a mitjan de la jornada ha fet que inclús la borsa russa recollís guants. Tot i això, l’or negre va acabar per recollir les pujades i va acabar el dia en taules, a nivells mínims.

Categories: General Tags: