Home > General > Rússia no està sola, Grècia s’uneix a la desestabilització

Rússia no està sola, Grècia s’uneix a la desestabilització

18/12/2014

Grècia va ser el focus d’atenció del dia. Després que la setmana passada el primer ministre, Antonis Samaras, decidís avançar les eleccions a la presidència, ahir es va celebrar la primera ronda de votacions de tres oportunitats abans que s’hagin de convocar eleccions legislatives en cas que s’arribi a un acord. Aquesta falta d’acord és el que més preocupa els mercats, ja que si es treuen les urnes al carrer hi ha la possibilitat que el partit populista radical d’esquerres, Syriza, es proclami guanyador, i acabi amb totes les reformes i tots els esforços fets fins ara perquè la economia hel·lènica tiri endavant de la mà dels seus socis de la Unió Europea, i una sortida de l’euro es materialitzi.

Categories: General Tags: