Home > General > Els mercats es rebel·len i tornen a aixecar el vol

Els mercats es rebel·len i tornen a aixecar el vol

06/12/2014

La cita d’aquesta setmana era l’última reunió del BCE de l’any. Els inversors esperaven “amb candeletes” que Mario Draghi anunciés l’inici del Quantitative Easing com a regal de Nadal avançat, però sembla que no serà així i haurem d’esperar el 2015. El BCE finalment no va anunciar cap mesura addicional tot i revisar l’escenari de creixement i de la inflació a la baixa. Draghi calmava els inquiets inversors assegurant que no permetrà que la inflació es desviï del seu objectiu del 2% durant molt de temps. Encara que existeix unanimitat quant a la utilització de noves eines no convencionals, aquesta unanimitat no existeix a l’hora d’augmentar la mida del balanç. En aquest sentit, l’euro continuava la seva davallada davant del dòlar, perforant el nivell de l’1,23.

Categories: General Tags: