Jornades Andorra sense gluten
Aquestes setmanes de silenci tenen un motiu. I és que juntament amb l’Associació de celíacs d’Andorra (ACEA) he estat organitzant les primeres jornades sobre celiaquia i cuina sense gluten “Andorra sense gluten”, amb el principal objectiu de:
Donar visibilitat i veu al col·lectiu celíac mentre ampliem els nostres coneixements sobre celiaquia i aprenem de la mà d’experts de la cuina sense gluten, com el xef Mateo Sierra, finalista de la segona edició de MasterChef España.
Aquestes jornades tindran lloc el 12- 13 i 14 de maig, al centre cultural de la llacuna. Amb un munt d’activitats: Xerrades sobre celiaquia, tallers, show cooking, actuacions, sortejos, degustacions…
A continuació us deixo el programa:
Divendres 12 de Maig.
17:00 Presentació de les Jornades. ACEA
17:15 Deficits Nutricionals en celíacs. Eva Grau
18:15 Taller de pa sense Gluten. El Taller sin Gluten
21:15 Sorteig cistella de productes sense gluten. Oferts per Minfood
22:00 Sopar sense Gluten.Hotel Fenix
Dissabte 13 de maig
16:00 Aprendre a ser celíac. Lorena Pérez (Celicidad)
16:30 Degustació de productes.Oferts pel “Chef sin Gluten”
17:00 Show Cooking: Menú sense Gluten.Xef Mateo Sierra
19:00 Celiaquia i esport. Katia Durich
19:30 Sorteig Lot de productes.Oferts per Airos
22:00 Monoleg. Iván Lira
22:30 Concert. Lifante
Diumenge. 14 de maig
11:00 Taller de pastisseria bàsica. Bea Rueda (blog Buenos días luna)
Espero que us resulti interessant. Teniu tota la informació a: Andorra sense gluten des d’on podreu també descarregar-vos el tríptic amb tota la informació i aconseguir les entrades pels tallers i les xerrades.
Comentaris recents